EETCAFé PIZZERIA OSSENDRECHT

EETCAFé PIZZERIA OSSENDRECHT Shoarma, Pizzeria Grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1134 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafé Pizzeria Ossendrecht. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 11:30 De Pizza's waren wederom heerlijk en zeer snel geleverd.
15 mei 2022 om 20:43 Supper goed
11 mei 2022 om 19:35 Deze keer was alles warm en zelfs de friet krokant !! Hou dit zo vast dan bestellen we weer zeker vaker. Fijne nette bezorger
7 mei 2022 om 21:10 Kwaliteit van eten was goed. Wel jammer dat het niet echt warm meer was en dat bij de schotel geen frietes werd geleverd. Foutje...??
5 mei 2022 om 19:16 We zitten al ruim 2 uur te wachten op bezorging
2 mei 2022 om 20:20 Altijd super daar
1 mei 2022 om 19:58 Mixschotel gehaald. Vlees was zalig. Friet was goed. Salade was heel zielig. Porties zijn matig.
27 apr 2022 om 7:44 Ondanks late tijdstip was bezorging snel en prima. Ik had expliciet besteld zonder knoflooksaus, omdat ik dat niet lust. Er zat zoveel knoflooksaus op, dat ik het niet heb kunnen eten en dus het eten gewoon weg kon gooien, erg teleurgesteld.
24 apr 2022 om 20:54 Wederom heerlijk gegeten en voor de zondag een snelle bezorging. Altijd vriendelijke bezorger.
18 apr 2022 om 21:01 Ruim binnen de tijd bezorgd, eten is warm en vriendelijke bezorging.